lauantai 13. tammikuuta 2018

BETTE BOX TAMMIKUU


Moikka! Tilasin itselleni tammikuun bette box:sin ja ajattelin jakaa sen sisällön teidän kanssa! Boxsin sisältö oli ihan kiva vähän vain harmittaa, kun olisin niin paljon halunnut sen boxsin, joka tuli joulukuussa se vaikutti  niin kivalta!


Ensimmäinen tuote oli pepsodent long active hammastahna, tämä hammastahna auttaa poistamaan mm. tummentumia hampaiden pinnalla.


Seuraava tuote on lumenen huulikiilto. Se on hoitava ja kosteuttava huulikiilto, joka antaa huulillesi kiiltoa ja väriä saadan huulesi näyttämään täyteläisemmiltä ja tuntemaan huulet pehmeämmäksi.


En osannut yhtään odottaa, että boxsista paljastuisi teetä, mutta niin kuitenkin tapahtui! Twiningsin uudenlainen, täusin luonnollisista ainesosista valmistettu Infuso-hauduke! Kofeiiniton, joten sopii myös iltajuomaksi.


Silmämeikin poistolappuja! Itse en pahemmin silmämeikkiä käytä, mutta varmasti suurimmalle osalle meikkiä käyttävistä henkilöistä hyvinkin tarpeellinen! Hellä varainen


Viimeinen tuote on iberon ripsi hatja ja -kampa. Minulle hyvin tarpeellinen sillä edellinen on hyvin kulunut ja en edes muista mistä sen olen saanut:D

Love-SannaR

0 kommenttia:

Lähetä kommentti